Su'esu'e Saina: Pisinisi tele a le saimini “Smelly”.

O le la'uina o le fa'ato'aga fa'ato'a eli a'e i lalo ifo o le lua itula talu ai mai lana uila pa'u tolu, na fa'atopetope ai e Huang Jihua ona fofo'e a latou atigi.Sa i ona tafatafa le tagata fia maua.

O le totogo o se mea taua i Luosifen, o se sai'i sisina vave e ta'uta'ua ona o lona manogi manogi i le taulaga o Liuzhou, i le itu i saute o Saina o Guangxi Zhuang Autonomous Region.

O Huang, 36 tausaga le matua o le faifa’ato’a i le nu’u o Baile, ua va’aia le fa’atupula’ia tele o fa’atauga o le totogo o’e i lenei tausaga.

“Na siitia le tau ina ua avea Luosifen ma keke vevela i luga o le initaneti,” o le tala lea a Huang, ma matauina o le totogo o le a maua ai e lona aiga se tupe maua faaletausaga e sili atu i le 200,000 yuan (pe tusa ma le 28,986 tala Amerika) i lenei tausaga.

I le avea ai o se meaʻai faʻapitonuʻu, o le maa taua o Luosifen o loʻo taoto i lona susu, lea e faia e ala i le kukaina o vaitafe-snails mo le tele o itula ma le tele o mea faʻafefe ma mea manogi.Ole ipu saii e masani ona fa'amea ile 'o'e pi'i, turnip mago, fualaau faisua fou ma pinati nai lo aano moni sisi.

E mafai ona va'aia faleoloa o lo'o fa'atau atu Luosifen i so'o se mea i Liuzhou.O lea ua avea le taugatā o taumafa i luga o le alatele ma mea taumafa a le atunuu.

I le afa muamua o lenei tausaga, na faʻateleina faʻatauga o Luosifen i le lotolotoi o faʻamaʻi COVID-19

E oʻo mai ia Iuni, o le tau o le gaosiga vave o Luosifen i Liuzhou ua oʻo i le 4.98 piliona yuan, ma e faʻatatau e oʻo atu i le 9 piliona yuan mo le tausaga atoa, e tusa ai ma le Liuzhou Municipal Commerce Bureau.

I le taimi nei, o le auina atu i fafo o Luosifen i Liuzhou na paʻu i le 7.5 miliona yuan i le H1, e valu taimi le aofaʻi o faʻatau atu i fafo i le tausaga talu ai.

O le tula'i mai o Luosifen na fa'aosoina ai fo'i se "su'ega fa'apisinisi" i totonu o pisinisi saiisi araisa i le lotoifale.

O le tele o tagata gaosi oloa ua amata ona faʻaleleia a latou tekonolosi gaosiga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻalauteleina o le ola faʻatasi ma le sili atu o le afifiina o masini.

"O mea faʻatekonolosi faʻafouina ua faʻaumiina ai le ola vave o le Luosifen mai le 10 aso i le 6 masina, faʻatagaina le saimini e fiafia i ai le tele o tagata faʻatau," o le tala lea a Wei.

O le auala a Luosifen e avea ai ma maketi maketi na faʻatautaia e taumafaiga a le malo.I le amataga o le 2015, na faia ai e le malo faʻapitonuʻu se fonotaga faʻapisinisi i luga o Luosifen ma tauto e faʻamalosia lona afifiina masini.

O faʻamaumauga aloaʻia na faʻaalia ai le pisinisi a Luosifen ua sili atu nai lo le 250,000 galuega ma ua faʻamalosia ai foʻi le atinaʻeina o laina o pisinisi i luga ma lalo i vaega o faʻatoʻaga, gaosiga o meaʻai, ma e-commerce, ma isi.


Taimi meli: Iul-05-2022