Na fa'afefea ona avea le 'durian of sup' ma mea'ai sili ona manaia i Saina

O mea'ai e le masani ai e masani ona maua ai ni fa'aaloaloga.

Ae e seasea ona avea se ipu manogi ma mea e sili ona fiafia i ai le atunuu, o le mea tonu lava lea na tupu i le luosifen, lea ua avea nei ma se tasi o meaʻai sili ona vevela i Saina.

E pei lava o le fugala'au ta'uta'ua o le durian, o lenei ipu araisa fa'asusu alaisa na fa'atupu ai se fa'asalalauga fa'asalalau fa'aSaina fa'afetai i lona manogi leaga.E ui o nisi e fai mai o le manogi e malie malie, o isi fai mai e tatau ona faʻavasegaina o se bioweapon.

O Luosifen na afua mai i Liuzhou, o se taulaga i le itumalo tutoʻatasi o Guangxi i matu o Saina.O lo'o fa'aalia ai le vermicelli araisa o lo'o fa'asusu i totonu o le sua manogi, fa'atumu i mea fa'atupu i totonu o le atunu'u e aofia ai fa'a'o'e, pi, pi, pi, pinati ma pa'u tofu.

E ui ina iai le upu “snail” i lona igoa faa-Saina, e le masani ona aliali mai le sisi i totonu o le ipu, ae e faaaoga e tofo ai le susu.

"E naʻo le tolu ipu e faʻaoga ai oe," o le tala lea a Ni Diaoyang, o le ulu o le Liuzhou Luosifen Association ma le faʻatonu o le Luosifen Museum i totonu o le taulaga, ma le mitamita ia CNN Travel.

Mo Liuzhou i le lotoifale e pei o Ni, i tua atu o le manogi muamua, o se ipu luosifen o se faʻafefiloi suamalie ma le tele ma faigata tofo - oona, vevela, suamalie ma succulent.

I aso ua tuanaʻi, semanu e faigata mo tagata e le o ni tagata o le lotoifale ona faʻasoa le fiafia o Ni mo lenei meaʻai faʻaitulagi ese - pe faʻataʻitaʻi foi.Ae fa'afuase'i ona sasaa le togafiti fa'amaneta a luosifen i tala atu o lona nu'u fanau ma fa'ato'a maua ai le atunu'u atoa, fa'afetai i se fomu DIY ua saunia e 'ai.

Luosifen ua uma ona fa'apipi'iina - lea e fa'amatala e le to'atele o le "faiga matagofie o saimini vave" - ​​e masani ona sau ma ni mea e valu pe sili atu i totonu o fa'amau fa'amau.

Faʻateleina faʻatauga i le 2019, ma taʻitaʻia ai le avea ma se tasi o meaʻai faʻaitulagi sili ona faʻatau atu i luga o saite e-pisinisi Saina e pei o Taobao.Faasalalauga a le Malolipotia2.5 miliona pepa luosifen na gaosia i aso uma ia Iuni 2020.

“O le luosifen ua uma ona afifiina e moni lava o se oloa faapitoa,” o le tala lea a Min Shi, o le pule o oloa a le Penguin Guide, o se nofoaga autu e iloilo ai meaai a Saina.

"E tatau ona ou fai atu o loʻo i ai se faʻalelei faʻalelei ma le lelei o le puleaina o meaʻai - e sili atu nai lo nisi faleoloa na faia," o lana faʻaopoopo mai lea.

O lo'o pipii atu fo'i fa'atauga fa'alelalolagi e pei o le KFC i lenei fa'asologa tele o taumafa.O le masina lenei, le sauai meaai vaveta'avale i fafooloa fou e ave ese - e aofia ai luosifen afifi - e faatosina i talavou 'ai i Saina.


Taimi meli: Me-23-2022