Luosifen Stinky: Mai mea'ai i auala i le lotoifale i mea'ai suamalie i le lalolagi

Afai e fesiligia e ta'u mai mea'ai a Saina o lo'o alu i le lalolagi, e le mafai ona e tu'ua le Luosifen, po'o le saii araisa o le vaitafe.

O le auina atu i fafo o le Luosifen, o se meaʻai mataʻina ua lauiloa i lona manogi manogi i le taulaga i saute o Saina o Liuzhou, na faʻamauina le faʻatupulaia mataʻina i le afa muamua o lenei tausaga.E tusa ma le 7.5 miliona yuan (e tusa ma le 1.1 miliona tala Amerika) le tau o Luosifen na auina atu i fafo mai Liuzhou, le itu i saute o Saina Guangxi Zhuang Autonomous Region, mai ia Ianuari ia Iuni o le tausaga nei.E valu taimi le aofa'i o le tau fa'atau atu i fafo i le 2019.

E ese mai i maketi masani e auina atu i fafo e pei o Amerika, Ausetalia ma nisi o atunuu Europa, sa faapea foi ona momoli atu uta o taumafa ua saunia i maketi fou e aofia ai Sigapoa, Niu Sila ma Rusia.

O le tuʻufaʻatasia o meaʻai masani a tagata Han ma le ituaiga o Miao ma Dong, o le Luosifen o se meaʻai suamalie o saiisa araisa e faʻapunaina i fugalaʻau faʻafefete, turnip mago, fualaau faisua fou ma pinati i le sua faʻafefe o le vaitafe.

E oona, vevela, masima, vevela ma manogi pe a uma ona fa'apuna.

Mai mea'ai fa'apitonu'u i luga ole laiga ta'uta'ua

Na afua mai i Liuzhou i le 1970s, na avea Luosifen ma meaai taugofie i auala e le iloa e tagata i fafo atu o le taulaga.E leʻi oʻo i le 2012 na faʻaalia ai se tala faʻasalalau taumafa a Saina, "A Bite of China," na faʻaalia ai na avea ma igoa o aiga.Ma i le lua tausaga mulimuli ane, sa i ai i Saina le kamupani muamua na faʻatau atu le afifiina o Luosifen

O le atinaʻeina o le initaneti, aemaise lava le faʻateleina o le e-commerce ma Mukbang, ua aumaia ai Luosifen fervor i se tulaga fou.

O faʻamaumauga mai le upega tafaʻilagi a le malo o Liuzhou o loʻo faʻaalia ai o le faʻatauga o Luosifen na oʻo atu i le 6 piliona yuan (sili atu i le 858 miliona tala Amerika) i le 2019. O lona uiga o le averesi o le 1.7 miliona taga o saimini na faʻatau i luga o le initaneti i aso uma!

I le taimi nei, o le faʻamaʻi o le coronavirus ua faʻateleina le faʻatau atu i luga ole laiga o saimini ona o le toʻatele o tagata e fai meaʻai i le fale nai lo le tafafao mo meaʻai.

Ina ia ausia le tele o manaoga mo Luosifen, o le uluai aʻoga matata eseese a le Luosifen na tatalaina i le aso 28 o Me i Liuzhou, ma le faʻamoemoe e aʻoaʻoina tamaiti aoga 500 i le tausaga e avea ma tagata tomai faapitoa i le faia ma le faʻatau atu o oloa.

"O le faʻatauga faʻaletausaga o saimini Luosifen na faʻapipiʻiina muamua o le a vave ona sili atu i le 10 piliona yuan (1.4 piliona US tala), faʻatusatusa i le 6 piliona yuan i le 2019. O le gaosiga o aso uma i le taimi nei e sili atu i le 2.5 miliona pepa.Matou te manaʻomia se numera tele o taleni e atiaʻe ai le pisinisi, "o le tala lea a Ni Diaoyang, Liuzhou Luosifen Association, i le sauniga amata mo le aʻoga.

 


Taimi meli: Iuni-17-2022